Sähköurakointi Luumäki – Heikki Huhtiniemi

Kaipaatko luotettavaa sähköurakointia tai sähköasennuksia? Tai kaipaatko GSM-hälytysjärjestelmää tai ilmalämpöpumppua? Heikki Huhtiniemi tekee sähköurakoinnit ja asennukset Luumäeltä koko Etelä-Karjalan alueella.

Monipuolinen sähköurakointi

Heikki Huhtiniemi yritys tekee kaikki sähköalan työt ammattitaidolla ja yli 25 vuoden kokemuksella. Tarvitsit sitten sähköasennusta, sähkökorjausta tai urakointia, apu löytyy läheltä. Asennuksissa käytämme vain laadukkaita tarvikkeita koekean laadun takaamiseksi. Yhteistyökumppaneina tarviketoimituksissa ovat mm. Rexel, Onninen ja SLO.

  • Sähköasennukset
  • Sähköurakointi
  • Sähkökorjaukset

Lue lisää myös kodinkonemyynnistämme!

GSM-hälytysjärjestelmien asennukset

Haluatko varmistua asuntosi tai kiinteistösi turvallisuudesta? GSM-hälytinjärjestelmä havaitsee liikkeen, murron, vesivahingon ja sähkökatkokset. Hälyttäessään järjestelmä soittaa puhelun ja/tai lähettää viestin matkapuhelimeen. Hälytinjärjestelmä sopii erinomaisesti kotiin mökille liiketiloihin tai toimistoon. Hälytinjärjestelmän asennukseen kannattaa käyttää kokenutta ammattilaista, jotta voidaan varmistua järjestelmän toimivuudesta.

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

Kaipaatko viilennystä kesäkuumalla? Meiltä saat myös laadukkaat Mitsubishin ilmalämpöpumput asennuksineen. Kun hankit lämpöpumpun ja asennukset samasta paikasta, säästät helposti aikatauluissa ja kustannuksissa.

Kun kaipaat laadukasta sähköurakointia, korjauksia tai asennuksia, ota meihin yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa